STICKERE AUTO

***

AAAAAA

OCAZII

***

AAAAAA

Click to order
Termeni și Condiții
VIPCADOU.MD este un magazin online deținut de „Elite Creative-Group” SRL care produce și comercializează produse personalizate realizate prin aplicarea diferitor metode de imprimare pe articole textile, ceramică, sticlă, lemn etc.

Securitatea datelor cu caracter personal
„Elite Creative-Group” SRL, colectează, prelucrează și utilizează datele cu caracter personal a clienților. Aceste date vor fi colectate pe baza consimțământului clientul și se vor baza pe cerințele legale de furnizare a serviciilor solicitate.
„Elite Creative-Group” SRL prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile legislației și în conformitate cu Politica de confidențialitate. Aceste date aferente procesului de realizare a comenzii și a operațiunii de plată va include însă nu se va limita la:
Adresa IP a clientului;
Numele clientului;
Prenumele clientului;
Telefonul clientului;
Tipul Cardului;
Numele clientului indicat pe card;
Adresa email client;
Valuta tranzacției;
Informații despre livrare;

Serviciul suport
„Elite Creative-Group” SRL oferă clienţilor săi Serviciul suport la adresa de email office@vipcadou.md,
la numărul de telefon +(373) 61111327. Zilele de lucru a Serviciului suport Luni-Sâmbătă, orele de lucru 09:00-18:00.
Serviciul suport oferă consultarea clienților cu privire la mărfurile şi serviciile oferite de Magazinul electronic, modalitățile de plată, de livrare şi revocare a Operațiunii de plată /Tranzacţiilor practicate. Serviciul suport este obligat să primească de la Cumpărători reclamaţii, să asigure informarea acestora cu privire la statutul procesului de investigaţie a reclamaţiilor, şi, după caz, să asigure investigarea reclamațiilor.

Cum cumpărăm?
Pe pagina produsului dorit, selectați cantitatea și tipul produsului. Click pe butonul ‘ADAUGĂ ÎN COȘ’, disponibil sub imaginile produselor. Produsul este acum disponibil în ‘COȘUL DE CUMPĂRĂTURI’. Acesta este accesibil din coltul dreapta al paginii. Treceți cu mouse-ul peste link, sau click, pentru a descoperi ‘COȘUL DE CUMPĂRĂTURI’.
Introduceţi datele de contact şi datele livrării:
Introduceţi informația care doriți să fie imprimată pe produsul ales:
Alegeți modalitatea de livrare:
Click pe ‘COMANDĂ’ pentru a expedia comanda la confecționare.

Cum plătim?
Plata se poate efectua cu cash curierului sau la oficiul poștal în timpul recepționării coletului (în acest caz, pot fi colectate comisioane suplimentare), la banca Moldinconbank în baza ordinului de plată care îl oferim, sau online prin aplicația bancară.
În unele cazuri, „Elite Creative-Group” SRL își rezervă dreptul de a solicita de la client achitarea parțială sau integrală a produselor comandate. în caz contrar nu se va efectua livrarea.

Livrare
„Elite Creative-Group” SRL efectuează livrări în mun.Bălți și mun.Chișinău odată în săptămână cu curier propriu, la fel folosește serviciile de curierat a companiilor Curier Rapid, EVS Express și Poșta Moldovei.
Livrarea se efectuează pe întreg teritoriului Republicii Moldova și Transnistria.
Costul livrării prin CURIERUL VIPCADOU este de 75 Lei.
Costul livrării prin CURIER RAPID este de 55 Lei.
Costul livrării prin EVS Express este de 60 Lei.
Costul livrarii prin POȘTA MOLDOVEI aproximativ 45-60 Lei în dependență de greutatea coletului.

Termeni de livrare a comenzilor sunt de la 3 până la 5 zile lucrătoare.
Mai multe detalii despre modalitățile de livrare gasiți aici!

Returnare

Produsele achiziționate se pot returna în ambalajul original intact și în aceeași stare în care au fost recepționate, în termen de 2 zile lucrătoare de la primire în cazul livrării prin curier sau 5 zile lucrătoare de la primire în cazul livrării prin poștă, doar în cazurile:

1. Produsul nu corespunde modelului comandat (imprimeul este altul, nu au fost îndeplinite cererile de personalizare).

2. Produsul prezintă oarecare defecte de calitate (calitate necorespunzătoare a imprimeului sau a materialului folosit la confecționare).

3. Produsul nu corespunde carecterisicelor și/sau descrierii de pe site.


Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului (serviciul de livrare a produsului) suma înapoiată nu include cheltuielile de livrare.

Se poate face schimb de produs, prin înlocuirea acestuia cu același tip de produs, care va corespunde în totalitate cu modelul comandat. Schimburile se pot face și cu alte produse de aceeași valoare sau valoare mai mare. Cheltuielile de transport sunt suportate de către client.


Atenție! Produsele personalizate nu se pot returna sau schimba, din alte motive decât cele enumerate, deoarece au fost modificate sau confecționate integral la comanda clientului, sunt individuale, și nu pot fi revîndute.


Politica de confidențialitate
Confidenţialitatea datelor clienţilor este foarte importantă pentru noi. „Elite Creative-Group” SRL îşi respectă şi protejează clienţii. Modul de utilizare a informaţiilor puse la dispoziţie de către clienţi este prezentat în continuare. Dacă se fac actualizări ale politicii de confidenţialitate, acestea vor fi publicate pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidenţialitate, în orice moment.

Dispoziții finale și judiciare
Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. La apariția unor conflicte în timpul cumpărării, achitării sau livrării produselor procurate de la compania „Elite Creative-Group” SRL și care nu sunt reglementate printr-un punct al acestui act, vor fi soluționate pe cale amiabilă, în decurs de 30 zile lucrătoare din momentul înștiințării în formă scrisă a problemei.
În cazul în care conflictul nu poate fi soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Republica Moldova. Fiind de acord cu acești termeni și condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.