STICKERE AUTO

***

AAAAAA

OCAZII

***

AAAAAA

Click to order

CONDIȚII DE LIVRARE

Livrare în toată Moldova și peste hotarele țării.


Livrarea se efectuează prin Poșta Moldovei, Curier-Rapid, Curier-Vipcadou și în toate cazurile plata pentru produs și livrare se face la primirea produsului. La fel comanda poate fi achitată și la bancă în baza unei facturi.


Costul livrării prin Poșta Moldovei este de 20-40 lei + 6% din suma comenzii (achitarea la poștă la primire) sau 10-30 lei cu achitarea la banca. (Costul livrării diferă de la comandă la comandă pentru că calculul serviciilor poștale se face în baza greutății coletului.)

Livrarea prin Poșta Moldovei poate dura de la 3 la 5 zile lucrătoare!


Costul livrării prin Curier-Rapid este de 45 lei (cu achitarea la primire) sau 40 lei (cu achitarea la bancă) și se livrează coletul doar pina la oficiul poștal cel mai apropiat de adresa dvs. Livrare Curier-Rapid la adresă costă 55 lei (cu achitarea la primire) sau 50 lei (cu achitarea la bancă). Livrarea la adresă se efectuează doar în cîteva localități din țară.

Livrarea prin Curier-Rapid poate dura de la 2 la 5 zile lucrătoare!


Costul livrării prin Curier-Vipcadou este de 75 lei (cu achitarea la primire) sau 75 lei (cu achitarea la bancă).

Livrarea prin Curier-Vipcadou se efectuează în fiecare zi de Miercuri.


Dacă aveți nevoie de livrare în altă țară vă rugăm să ne contactați +37361111327Termenul de confecționare a comenzii poate varia de la 1 la 7 zile. Dacă aveți nevoie urgent de comandă ne puteți contacta telefonic pentru a încerca urgentarea solicitării dvs. La fel, livrare se poate face prin rutiere pînă în localitatea dvs, sau o puteți ridica direct din oficiul nostru.