STICKERE AUTO

***

AAAAAA

OCAZII

***

AAAAAA

PUZZLE PERSONALIZAT (MAGNET)

250.00
MDL
Surprinde și pune mintea la încercare persoanelor dragi printr-un puzzle personalizat pe care îl poți personaliza cu orice poză, poză și mesaj sau din câteva poze.

Ai de făcut un cadou pentru o persoană specială? Cu siguranță trebuie să fie ceva care să stârnească emoție!  Momentele trăite împreună sunt cel mai puternic sentiment pe care oamenii îl pot avea în comun. Amintirile sunt singurul cadou peste care timpul nu se așterne, sunt cele care mențin flacăra vie și îi leagă, pentru totdeauna, pe cei care au trăit aceleași sentimente, în același timp și loc. Pune amintirile la loc de cinste și asigură-te că persoana care primește cadoul te va ține minte pentru tot restul vieții.

DESCRIERE

Puzzle-ul poate fi personalizat cu una sau mai multe poze. La fel se poate de adăugat și un mesaj, zodie, logo, simboluri. Puzzle-ul are bază de magnet și poate fi păstrat pe frigider.


SPECIFICAȚII

  • Material: Carton presat + Magnet
  • Număr piese: 126 buc.
  • Tip gravură: Sublimare
  • Lungime: 27,5 cm
  • Lățime: 18,4 cm

Cadou perfect pentru:
Tata, Mama, Fiică, Fiu, Iubit, Iubită, Naș, Nașă, Soție, Soț, Fin, Fină, Colegă, Coleg, Cumnat, Cumnată, Șef.

Sărbătorile produsului:

Anul Nou, Crăciun, Zi de naștere, Aniversare, Paște, Nuntă, Ziua îndrăgostiților, Ziua femeii, Casă nouă, Ziua bărbaților, Dragobete, 8 Martie, etc.


Un cadou unic, deosebit, original pentru orice eveniment.

Te-ar putea interesa și ...
Click to order